News Flash:

Ciorba radauteana ca la bunica

12 Iulie 2016
45231 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 piept de pui, cu tot cu piele si os
1 gogosar si un ardei gras rosu
1 telina de marimea unui mar
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
1 legatura patrunjel
1 ceapa
1-2 linguri otet
2-3 morcovi
3 oua
200-300 ml iaurt
3-4 catei de usturoi

Mod de preparare:

1. Pieptul de pui se taie in doua si se pune la fiert intr-o cantitate suficienta de apa. Se adauga sare inca de la inceput.
2. Dupa ce da in clocot, culege spuma si pune ceapa intreaga si radacinoasele taiate in bucati mari.
3. Cand au fiert atat carnea, cat si legumele, ia-le din oala. Pune-le pe o farfurie.
4. Carnea va fi dezosata si curatata de piele, apoi va fi taiata fasii.
5. Albitura va fi pusa in blender cu o cantitate suficienta de apa si vor fi pasate pana se vor transforma intr-o crema. Poti folosi o sita daca nu ai tocator sau robot de bucatarie.
6. Fasiile de carne se vor adauga in supa odata cu piureul de radacinoase. Morcovul se va taia rondele.
7. Se pun la fiert si cubuletele de gogosar si ardei copt. Pot fi folositi gogosari pusi la otet, gustul fiind chiar mai bun.
8. Iaurtul se amesteca bine cu galbenusul (albusul nu va fi adaugat in ciorba), se pune supa fierbinte cate putin si dupa ce se subtiaza, se adauga in oala.
9. Se adauga usturoiul pisat ca la mujdei si se lasa la fiert 2-3 minute. Atentie, daca usturoiul va fierbe mai mult isi va pierde gustul, daca fierbe prea putin va oxida.
10. La final se pune otetul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba radauteana bors ciorba bors moldova
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021630 (s)