News Flash:

Ciorba radauteana. Am reteta originala de la vecina mea, din Bucovina

7 Noiembrie 2016
26042 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 buc. piept de pui
200 gr smantana grasa
o ceapa
2 morcovi
1 radacina patrunjel
4-5 catei usturoi
o bucatica de telina, data pe razatoare
2 oua
cateva linguri de otet (ca sa acresti)
sare
patrunjel proaspat, pentru servit

Mod de preparare:

1. Fierbe carnea in apa cu putina sare. Din cand in cand indeparteaza spuma.
2. Spala legumele si toaca-le marunt.
3. Pune legumele in oala, peste carne.
4. Scoate din oala legumele si pune-le intr-o farfurie.
5. Desfa carnea in fasii si pune-le inapoi in zeama.
6. Trece legumele fierte prin tocatorul electric sua blender.
7. Transfera pasta in oala si lasa sa dea un clocot.
8. Intre timp mixeaza ouale cu smantana.
9. Pune peste compozitie un polonic de zeama fierbinte. Amesteca bine.
10. Toarna apoi mixul in oala, amesteca si potriveste de sare si otet. Tot acum pune si usturoiul pisat.
Presara patrunjelul si serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba radauteana retete ciorba ciorba pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021076 (s)