News Flash:

Ciorba radauteana

13 Mai 2011
1551 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba radauteana
Ingrediente: 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau 4 bucati piept de pui 1 cub Knorr Gaina 4 morcovi 2 radacini patrunjel sau pastarnac 2 ardei capia sau grasi 5 galbenusuri 400 gr smantana otet usturoi verdeata Mod de preparare: Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare si cubul Knorr Gaina. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smantana si ou, amestecand continuu. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei capia smantana coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014520 (s)