News Flash:

Ciorba racoritoare de sfecla rosie

4 Mai 2011
960 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba racoritoare de sfecla rosie
Ingrediente: 500 g sfecla rosie (o sfecla de marime medie) 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 250 ml bors sau 2 linguri praf de bors ulei leustean patrunjel 2 cartofi Preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se rad pe razatoarea cu gauri mari si se inabusa cam 2 minute in 3 linguri de untdelemn. Se stinge cu 2 l apa rece si se fierbe 30 minute. Sfecla curatata se rade pe razatoarea cu gauri mari, iar cartofii se taie cubulete. Se adauga in supa care fierbe. Cand toate sunt fierte se acreste cu bors sau zeama de lamaie. Pentru aroma se adauga patrunjel si leustean tocat. Un clocot si gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2133 viz    0 com
6355 viz    0 com
1081 viz    0 com
944 viz    0 com
2914 viz    0 com
1048 viz    0 com
1523 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014649 (s)