News Flash:

Ciorba racoritoare de sfecla rosie

4 Mai 2011
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba racoritoare de sfecla rosie
Ingrediente: 500 g sfecla rosie (o sfecla de marime medie) 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 250 ml bors sau 2 linguri praf de bors ulei leustean patrunjel 2 cartofi Preparare: Morcovul, patrunjelul si ceapa se rad pe razatoarea cu gauri mari si se inabusa cam 2 minute in 3 linguri de untdelemn. Se stinge cu 2 l apa rece si se fierbe 30 minute. Sfecla curatata se rade pe razatoarea cu gauri mari, iar cartofii se taie cubulete. Se adauga in supa care fierbe. Cand toate sunt fierte se acreste cu bors sau zeama de lamaie. Pentru aroma se adauga patrunjel si leustean tocat. Un clocot si gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2369 viz    0 com
6735 viz    0 com
1244 viz    0 com
1244 viz    0 com
3299 viz    0 com
1266 viz    0 com
1716 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013165 (s)