News Flash:

Ciorba picanta de pui

25 Mai 2012
1400 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba picanta de pui
Ingrediente:

carne de pui

1 morcov
2 cepe
1 ardei iute
2 rosii
un ou
100 g orez
patrunjel
vegeta


Mod de preparare:

Punem carnea de pui la fiert, in apa rece. Cand incepe sa clocoteasca, se indeparteaza spuma si se adauga legumele (morcovul, ceapa si rosiile decojite), se completeaza cu apa se fierb f bine, iar spre sfarsit se adauga ardeiul iute fie rondele, fie taiat in lungime. Dupa ce legumele sunt fierte, se adauga orezul si se mai lasa putin pana ce se fierbe si acesta din urma. La sfarsit, se potriveste dupa gust cu vegeta, se bate oul si se adauga verdeata (eu o folosesc intreaga). Se poate servi cu smantana.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov cepe ardei iute rosii orez patrunjelvegeta smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4786 viz    0 com
2180 viz    0 com
2005 viz    0 com
2252 viz    0 com
1569 viz    0 com
2170 viz    0 com
2339 viz    0 com
17136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019278 (s)