News Flash:

Ciorba picanta de pui

25 Mai 2012
1374 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba picanta de pui
Ingrediente:

carne de pui

1 morcov
2 cepe
1 ardei iute
2 rosii
un ou
100 g orez
patrunjel
vegeta


Mod de preparare:

Punem carnea de pui la fiert, in apa rece. Cand incepe sa clocoteasca, se indeparteaza spuma si se adauga legumele (morcovul, ceapa si rosiile decojite), se completeaza cu apa se fierb f bine, iar spre sfarsit se adauga ardeiul iute fie rondele, fie taiat in lungime. Dupa ce legumele sunt fierte, se adauga orezul si se mai lasa putin pana ce se fierbe si acesta din urma. La sfarsit, se potriveste dupa gust cu vegeta, se bate oul si se adauga verdeata (eu o folosesc intreaga). Se poate servi cu smantana.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov cepe ardei iute rosii orez patrunjelvegeta smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4741 viz    0 com
2141 viz    0 com
1973 viz    0 com
2183 viz    0 com
1531 viz    0 com
2109 viz    0 com
2276 viz    0 com
17005 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013900 (s)