News Flash:

Ciorba pescareasca acrita

23 Mai 2011
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba pescareasca acrita
Ingrediente: 1 kg de peste marunt (obleti, ghibarti etc.) 1 kg de peste mare (crap sau somn) 2 buc. ceapa 1/2 kg rosii 2 buc. ardei gras 1 buc. radacina de patrunjel 1 buc. radacina hrean agurida corcoduse verzi sau sare de lamaie leustean patrunjel sare piper Mod de preparare: Se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand e gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

corcoduse verzi ardei gras vinete pane vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1109 viz    0 com
3803 viz    0 com
1079 viz    0 com
5370 viz    0 com
1214 viz    0 com
2732 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020484 (s)