News Flash:

Ciorba pescareasca acrita

23 Mai 2011
1263 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba pescareasca acrita
Ingrediente: 1 kg de peste marunt (obleti, ghibarti etc.) 1 kg de peste mare (crap sau somn) 2 buc. ceapa 1/2 kg rosii 2 buc. ardei gras 1 buc. radacina de patrunjel 1 buc. radacina hrean agurida corcoduse verzi sau sare de lamaie leustean patrunjel sare piper Mod de preparare: Se pune la fiert pestele marunt. Cand este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cand e gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de lamaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

corcoduse verzi ardei gras vinete pane vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1189 viz    0 com
3951 viz    0 com
1192 viz    0 com
5570 viz    0 com
1304 viz    0 com
2843 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014407 (s)