News Flash:

Ciorba pescareasca

12 Iulie 2011
2476 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba pescareasca
Ingrediente: 500 g crap fara cap 500 g somotei 500 g biban sau platica 400 g hamsie 250 g morcov 250 g albitura 500 g ceapa 100 ml ulei 1 kg rosii 1,5 l bors 50 ml otet sare patrunjel leustean verde Mod de preparare: Se curata zarzavatul, se taie bucati subtiri si se pune la fiert impreuna cu ceapa tocata marunt si uleiul. Separat se fierb hamsiile, se trec printr-o strecuratoare si se pune in oala cu ciorba. Se fierbe borsul separat si se adauga la ciorba de peste. Se curata restul pestelui, se spala, se taie in bucati si se pun in oala cu ciorba. Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se adauga rosiile curatate de coaja si taiate in felii, se potriveste de sare, se acreste dupa gust cu otet. Se mai lasa pe foc 5 minute, apoi se da oala cu ciorba pescareasca deoparte, se presara frunzele de leusteansi patrunjel, tocate marunt. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

platica hamsie albitura branza almette
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1291 viz    0 com
985 viz    0 com
968 viz    0 com
1083 viz    0 com
1041 viz    0 com
1597 viz    0 com
952 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014135 (s)