News Flash:

Ciorba olteneasca de pui

2 Iunie 2011
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba olteneasca de pui
Ingrediente: 1 pui mare 2 cepe 1 morcov 1 legatura loboda rosie 1 legatura patrunjel 1 ardei gras 1 legatura ceapa verde 1 ou 200 g taitei leustean 1 l bors sare piper Mod de preparare: Puneti la fiert, pentru 20  minute, ceapa, patrunjelul si morcovul intregi. Tocati ceapa verde, loboda si ardeiul gras. Puiul se toaca bucati, pe care le adaugati la fiert cu celelalte verdeturi. Lasati sa fiarba cam 30 minute. Separat, fierbeti borsul. Cand s-a fiert, adaugati borsul si taiteii la ciorba si lasati inca 10 minute sa dea in clocot. Potriviti cu sare si piper. Cand ciorba e gata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.skytrip.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1051 viz    0 com
1853 viz    0 com
1478 viz    0 com
2742 viz    0 com
3727 viz    0 com
1208 viz    0 com
5139 viz    0 com
3844 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015313 (s)