News Flash:

Ciorba mozaic

16 Iunie 2011
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba mozaic1
Ingrediente: 300-400 g rosii 2 cepe 1 morcov 2-3 cartofi o mana de pastai verzi 2 linguri bulion de ardei 1 dovlecel 2-3 linguri ulei 1lingura delikat de legume corcoduse verzi patrunjel verde leustean verde Mod de preparare: Taiem rosiile si le punem in 500 ml apa la fiert. Cand rosiile au fost fierte bine, le trecem prin sita, ca sa le separam semintele si cojile. Curatam legumele si le taiem, apoi le adaugam intr-o oala cu apa si lasam sa fiarba impreuna cu delikatul. Cand legumele sunt fierte, punem sucul de rosii, bulionul de ardei, uleiul si sucul de corcoduse. Lasam sa mai dea un clocot, apoi dam la o parte si adaugam patrunjelul si leusteanul taiat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina pappardelle vinete pane dovlecel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3619 viz    0 com
1960 viz    0 com
6155 viz    0 com
4001 viz    0 com
992 viz    0 com
1973 viz    0 com
2420 viz    0 com
1247 viz    0 com
1710 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013451 (s)