News Flash:

Ciorba moldoveneasca de pui

14 Iunie 2011
1973 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba moldoveneasca de pui
Ingrediente: 4 copanele de pui 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 ceapa 1 bucata de telina 1 ardei gras 1 rosie 1/2 sfecla rosie mica 2 cartofi medii marar patrunjel leustean sare cimbru 500 ml bors acru Mod de preparare: Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se spumuieste de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar, se strecoara, sa fie limpede. Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul, telina, patrunjelul si sfecla, pe care le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic. Cand este aproape gata, se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat. Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot. Se serveste cu smantana si ardei iute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bors acru patrunjel tocat ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2423 viz    0 com
1247 viz    0 com
1710 viz    0 com
2325 viz    0 com
941 viz    0 com
1297 viz    0 com
1446 viz    0 com
1192 viz    0 com
8380 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013291 (s)