News Flash:

Ciorba moldoveneasca de pui

14 Iunie 2011
1899 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba moldoveneasca de pui
Ingrediente: 4 copanele de pui 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 ceapa 1 bucata de telina 1 ardei gras 1 rosie 1/2 sfecla rosie mica 2 cartofi medii marar patrunjel leustean sare cimbru 500 ml bors acru Mod de preparare: Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se spumuieste de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar, se strecoara, sa fie limpede. Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul, telina, patrunjelul si sfecla, pe care le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic. Cand este aproape gata, se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat. Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot. Se serveste cu smantana si ardei iute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bors acru patrunjel tocat ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2258 viz    0 com
1185 viz    0 com
1605 viz    0 com
1834 viz    0 com
856 viz    0 com
1215 viz    0 com
1374 viz    0 com
1099 viz    0 com
6857 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1400 (s) | 25 queries | Mysql time :0.014906 (s)