News Flash:

Ciorba italiana de fasole (Minestrone)

14 Iulie 2011
2928 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba italiana de fasole Minestrone
Ingrediente: 250 g fasole 1 ceapa 1 morcov 1 telina 1 foaie de dafin 100 g macaroane 50 g bulion de rosii 100 ml ulei 200 g parmezan 1 fir de cimbru usturoi sare Mod de preparare: Se spala fasolea, se pune la inmuiat si, cand s-a umflat, se spala din nou si se pune la fiert cu apa rece. Dupa primul clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert cu apa calda. Se fierbe pana se inmoaie bobul. Se adauga zarzavatul marunt, calit in ulei si apoi stins cu bulion de rosii, foaie de dafin, cimbrul, usturoiul pisat si macaroanele fierte separat, taiate potrivit. Se mai lasa, la fiert 10-15 minute, amestecand tot timpul ca sa nu se prinda. Dupa ce se ia de pe foc si in momentul servirii la masa se adauga parmezanul ras. sursa articol: http://www.carteadebucate.com sursa fotografie: http://greattailgatingideas.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta fasole sarmale patrunjel tocat dafin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1113 viz    0 com
2230 viz    0 com
1526 viz    0 com
2475 viz    0 com
1290 viz    0 com
984 viz    0 com
967 viz    0 com
1083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013257 (s)