News Flash:

Ciorba greceasca III

26 Octombrie 2011
1527 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba greceasca III
Ingrediente: 500 g carne de vaca 2 linguri de orez 1 ou 1 morcov 1 ceapa 1 telina mica 1 patrunjel zeama de lamaie apa plata patrunjel verde tocat sare Mod de preparare: Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa plata. Se ia spuma si se adauga apoi ceapa taiata marunt si legumele taiate cubulete. Dupa ce a fiert zarzavatul, se adauga si orezul. Dupa ce a fiert orezul, se sareaza, se ia oala dupa foc si se drege ciorbita cu oul batut amestecat cu zeama de lamaie. Se orneaza cu patrunjel tocat pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


tortillas delikat patrunjel telina fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1409 viz    0 com
1769 viz    0 com
1233 viz    0 com
7687 viz    0 com
1356 viz    0 com
1223 viz    0 com
1179 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017656 (s)