News Flash:

Ciorba greceasca II

2 August 2011
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba greceasca
Ingrediente: 1 kg tacam de pui 2 cepe 1 morcov 1 lingura ulei 200 gr smantana suc de lamaie proaspat scurs putina coaja de lamaie rasa Mod de preparare: Se pune la fiert tacamul de pui cu o ceapa. Se cresteaza ceapa in patru si se pune la fiert cu tacamul. Intre timp se taie marunt ceapa si morcovul. Se caleste in ulei ceapa si morcovul si se adauga supa de pui. Pana fierb, se ia jos carnea de pe tacam. Se adauga carnea la supa si se mai lasa sa dea un clocot. Se stinge focul si se adauga smantana. Se inacreste cu suc de lamaie proaspat stors si se presara putina coaja de lamaie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

agrisa smantana salam fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1132 viz    0 com
1182 viz    0 com
2139 viz    0 com
985 viz    0 com
985 viz    0 com
1167 viz    0 com
1073 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019426 (s)