News Flash:

Ciorba greceasca de pui

29 Iunie 2011
1365 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba greceasca de pui
?Ingrediente: maruntaie si partea osoasa de la un pui 1 morcov 1 patrunjel tocat 1/2 telina 1 ceapa mijlocie 2 linguri cu varf de orez 1 lamaie 1 galbenus 150 g smantana Mod de preparare: Carnea de pui se taie bucatele si se pune la fiert in 3 l apa rece si sare. Cand clocoteste se adauga zarzavatul taiat sferturi mici. Cand zarzavatul si carnea sunt fierte, se strecoara supa, se fierbe orezul in ea, apoi se pun bucatile de carne (fara zarzavat). Se pune sare si zeama de lamaie. Dupa ce s-a luat de pe foc se drege cu galbenusul si smantana amestecate cu o lingura apa rece si patrunjel tocat. sursa articol: http://www.util21.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne osoasa fasole delikat smantana galbenus telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1411 viz    0 com
1374 viz    0 com
1337 viz    0 com
1027 viz    0 com
888 viz    0 com
1123 viz    0 com
1347 viz    0 com
1761 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010457 (s)