News Flash:

Ciorba greceasca de pui

29 Iunie 2011
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba greceasca de pui
?Ingrediente: maruntaie si partea osoasa de la un pui 1 morcov 1 patrunjel tocat 1/2 telina 1 ceapa mijlocie 2 linguri cu varf de orez 1 lamaie 1 galbenus 150 g smantana Mod de preparare: Carnea de pui se taie bucatele si se pune la fiert in 3 l apa rece si sare. Cand clocoteste se adauga zarzavatul taiat sferturi mici. Cand zarzavatul si carnea sunt fierte, se strecoara supa, se fierbe orezul in ea, apoi se pun bucatile de carne (fara zarzavat). Se pune sare si zeama de lamaie. Dupa ce s-a luat de pe foc se drege cu galbenusul si smantana amestecate cu o lingura apa rece si patrunjel tocat. sursa articol: http://www.util21.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne osoasa fasole delikat smantana galbenus telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1295 viz    0 com
1266 viz    0 com
1258 viz    0 com
988 viz    0 com
829 viz    0 com
1007 viz    0 com
1283 viz    0 com
1696 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018827 (s)