News Flash:

Ciorba greceasca de pui

29 Iunie 2011
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba greceasca de pui
?Ingrediente: maruntaie si partea osoasa de la un pui 1 morcov 1 patrunjel tocat 1/2 telina 1 ceapa mijlocie 2 linguri cu varf de orez 1 lamaie 1 galbenus 150 g smantana Mod de preparare: Carnea de pui se taie bucatele si se pune la fiert in 3 l apa rece si sare. Cand clocoteste se adauga zarzavatul taiat sferturi mici. Cand zarzavatul si carnea sunt fierte, se strecoara supa, se fierbe orezul in ea, apoi se pun bucatile de carne (fara zarzavat). Se pune sare si zeama de lamaie. Dupa ce s-a luat de pe foc se drege cu galbenusul si smantana amestecate cu o lingura apa rece si patrunjel tocat. sursa articol: http://www.util21.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne osoasa fasole delikat smantana galbenus telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1362 viz    0 com
1322 viz    0 com
1307 viz    0 com
1006 viz    0 com
854 viz    0 com
1037 viz    0 com
1310 viz    0 com
1729 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1797 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019741 (s)