News Flash:

Ciorba greceasca

31 Mai 2011
1477 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba greceasca
Ingrediente: 500 g de carne de vaca 1 litru de apa zarzavat 1 ou 2 linguri de orez lamaie sare Mod de preparare: Carnea se spala bine si se taie in bucati mici. Se pune intr-o oala cu apa si sare si se asaza la fiert. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata. Se adauga apoi zarzavatul. Dupa ce fierbe carnea, se scoate zarzavatul si se pune orezul. Dupa ce a fiert si orezul, se adauga zeama de lamaie si oul. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.retetebucatari.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina tortillas delikat lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2742 viz    0 com
3727 viz    0 com
1208 viz    0 com
5138 viz    0 com
3844 viz    0 com
1208 viz    0 com
1126 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016565 (s)