News Flash:

Ciorba falsa de burta - FOTO

29 Decembrie 2011
4497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba falsa de burta5
Astazi, Amalia ne recomanda o ciorba falsa de burta.

Ingrediente:

500g pleurotus
1 morcov
1/4 de telina
1 patrunjel radacina
3 catei de usturoi
200 ml smantana grasa
1 galbenus
sare
putin ulei
pentru acrit cativa gogosari in otet
   
Mod de preparare:

Dam zarazavatul pe razatoarea mare apoi il calim in putin ulei. Adaugam 3 litri de apa si lasam sa dea in clocot. Ciupercile le taiem fasii ( ca si burta ) si le adaugam la ciorba. Lasam sa fiarba cam 40 de minute. Eu am pus si putina vegeta.  Cand ciupercile sunt fierte, stingem focul si separat amestecam galbenusul cu smantana adaugand putin cate putin din lichidul fierbinte. Rasturnam amestecul in oala, amestecam , apoi adaugam usturoiul zdrobit si gogosarii taiati feliute. Servim cu ardei iute. Pentru o “fata” frumoasa dati pe razatoarea mica o bucatica de morcov, apoi il caliti in ulei si il adaugati la ciorba.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Ciorba_falsa_de_burta1
pleurotus morcov telina patrunjel radacina usturoi smantana grasa sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020170 (s)