News Flash:

Ciorba din piept de pui

1 Iulie 2011
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba din piept de pui
Ingrediente: 1 piept mare de pui 1 ceapa 1 morcov 2-3 cartofi telina suc de rosii zeama de la o lamaie Delikat patrunjel verde Mod de preparare: Se spala bine pieptul de pui, se inlatura pielea, se dezoseaza si se taie cubulete. Cubuletele se pun in oala si se lasa sa fiarba cateva clocote, apoi se arunca apa, se spala bucatelele de carne si se pun la fiert impreuna cu legumele taiate si Delikatul. Cand totul este fiert, se pune sucul de rosii, se lasa sa mai fiarba cam 5 minute, se pune si zeama de lamaie si se mai lasa sa dea un clocot. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan fasole pui mexican patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1102 viz    0 com
1094 viz    0 com
2519 viz    0 com
1789 viz    0 com
2711 viz    0 com
1072 viz    0 com
1305 viz    0 com
1364 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018727 (s)