News Flash:

Ciorba din oase de vita

25 Noiembrie 2011
4462 Vizualizari | 1 Comentarii
Ciorba din oase de vita
Ingrediente: o punga de oase de vita cu carne 1 morcov mare 1 ardei rosu 1 buc. de radacina de telina 1 ceapa mare patrunjel verde 1 lingura pasta de rosii cu ardei sare Mod de preparare: Se pun la fiert oasele de vita intr-o oala mare cu apa. Se lasa sa dea in clocot, se indeparteaza spuma si cand e apa clara se adauga legumele taiate marunt, curatate de coji si spalate in prealabil. Apoi se lasa la fiert pana ce se desprinde usor carnea de pe oase si legumele sunt moi, dar inca isi pastreaza culoarea. Se adauga si lingura de pasta de rosii cu ardei si se mai lasa putin, se potriveste de sare si se mai adauga putin amestec de legume uscate pentru ciorba si ultima data patrunjelul verde tocat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole patrunjel radacina rantas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1085 viz    0 com
1354 viz    0 com
1093 viz    0 com
2667 viz    0 com
1999 viz    0 com
1643 viz    1 com
1186 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022264 (s)