News Flash:

Ciorba din oase de porc cu tarhon - FOTO

23 Decembrie 2011
3199 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g oase de porc crude
2 cartofi mai mici
2 morcovi
100 g tarhon
1/4 telina
1 ardei
1 ceasca orez
bors sau moare de varza
sare

Mod de preparare:

Se spala oasele in mai multe ape si se pun la fiert in apa rece. Cand dau in clocot se spumeaza. Se adauga zarzavatul curatat si taiat bucatele, sare si tarhonul. Puteti sa adaugati si putin leustean. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic. Cand este fiarta (gustati o bucatica de carne), adaugati orezul si cartofii taiati bucatele. Lasati sa mai fiarba in jur de 15 minute, apoi adaugati borsul dupa ce, in prealabil, l-ati dat intr-un clocot. Daca nu aveti bors acriti, cu moare de varza. Lasati sa mai dea cateva clocote si apoi stingeti focul. Serviti cu ardei iute si smantana.

sursa reteta si fotografii: haisagatim.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


cartofi morcovi tarhon telina ardei orez bors sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1659 viz    0 com
4477 viz    0 com
1371 viz    0 com
1385 viz    0 com
1452 viz    0 com
2415 viz    0 com
1544 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020940 (s)