News Flash:

Ciorba din gat de curcan cu lamaie

23 Septembrie 2011
2985 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba din gat de curcan cu lamaie
Ingrediente: gat de curcan, taiat bucati 1 ceapa 1 tulpina de telina 1 morcov 1 cartof fidea patrunjel verde lamaie piper sare apa Mod de preparare: Prima data se fierbe gatul de curcan in oala minune, cam 45 de minute. Se curata si se taie legume in cubulete. Dupa ce se deschide capacul oalei se adauga legumele si se mai fierbe pana devin moi, cu sau fara capac. Se opreste focul, se adauga fideaua si se inchide capacul. Dupa 10 minute se ridica si capacul, se presara patrunjelul taiat si se acreste cu lamaie. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa bors magic passata fasole lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022966 (s)