News Flash:

Ciorba din curcan, dovleac si fasole neagra

21 Octombrie 2011
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba din curcan dovleac si fasole neagra
Ingrediente: 1,6 kg ciocanele de curcan, fara piele 1 1/2 cana fasole neagra uscata, curatata si spalata (285 g) 1 ardei gras verde, taiat in cubulete 1 cana frunze de coriandru tocate 4 cepe verzi, taiate fin 1 lingura praf de chilli 2 1/2 lingurite coriandru macinat 2 1/2 lingurite chimion macinat 300 g boabe de porumb congelate 1 lingurita ghimbir macinat 5 cani dovleac, taiat cubulete de 1 cm 1 lingura coaja rasa de lamaie 1/4 cana suc proaspat de lamaie 2 1/4 Iingurite sare Mod de preparare: Intr-o oala mare se pune la fiert fasolea cu apa cat sa o acopere cu 8 cm. Cand da in clocot se adauga ciocanelele de curcan, ardeiul gras, 1/2 cana de frunze de coriandru, ceapa verde, coaja de lamaie, praful de chilli, chimionul, coriandrul si ghimbirul. Se pune din nou amestecul la fiert, se acopera partial si se fierbe 1 ora si 15 minute. Se adauga dovleacul, porumbul si sarea si se fierb, fara capac, cam 15 minute. Cratita se ia de pe foc si se scot ciocanelele de curcan din ciorba. Cand s-au racit suficient, se dezoseaza carnea. Se arunca ligamentele si cartilagiile si se taie carnea in bucati cat o inghititura, apoi se pun inapoi in cratita. Se adauga sucul de lamaie si restul de 1/2 cana de frunze de coriandru si se mai fierb 3 minute. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei grad chimion usturi verde dulceata caisa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1961 viz    0 com
2189 viz    0 com
3224 viz    0 com
3126 viz    0 com
7146 viz    0 com
1170 viz    0 com
1079 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1037 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016565 (s)