News Flash:

Ciorba de zarzavat cu bors

12 Aprilie 2011
1828 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de zarzavat cu bors
Ingrediente: 1 manunchi de telina tocata 1 1/2 l de apa 1/2 l de bors 1 dovlecel tocat 6 cepe tocate 1 ardei verde tocat 8 rosii tocate 1 capatana de varza, tocata 8 cartofi 2 catei de usturoi, zdrobit 1 frunza de dafin sare piper un varf de delikat patrunjel Mod de preparare: Pentru inceput, se amesteca intr-o oala adanca urmatoarele: varza, ceapa, ardeiul, telina, dovlecelul, cartofii si rosiile. Se toarna si apa peste acestea. Se lasa sa dea in clocot. Borsul se fierbe separat. Cand legumele au devenit putin moi, se adauga borsul, usturoiul, sarea, piperul, delikat-ul si frunza de dafin. Se lasa iar sa fiarba. Apoi se micsoreaza focul. Se lasa sa fiarba la foc mic intr-un interval de 90 de minute si 2 ore, pana ce legumele sunt moi. Inainte de a lua ciorba de pe foc, se adauga patrunjelul tocat. Ciorba de zarzavat cu bors se serveste simpla ori cu putina smantana, pentru o savoare deosebita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1631 viz    0 com
1232 viz    0 com
2241 viz    0 com
1170 viz    0 com
3232 viz    0 com
4215 viz    0 com
1871 viz    0 com
1471 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1520 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013576 (s)