News Flash:

Ciorba de zarzavat

28 Iunie 2011
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de zarzavat
Ingrediente: 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras 1 ardei iute 1 dovlecel 1 mana de pastai 1 cutie de rosii sau 500 g rosii 1 telina mica 2 leg. de leustean 4-5 oua 4 linguri de ulei 1 l de bors sare 500 g cartofi 2 linguri cu orez Mod de preparare: Toate legumele curatate spalate, taiate marunt, radacinoasele date pe razatoare se pun la calit, mai putin pastaile si rosiile, in oala cu ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile date la blender si un varf de lingurita de zahar. Dupa cateva minute, cartofii cubulete si 3-4 cani cu apa. Se lasa la fiert cu capac timp de 30 de minute, apoi se adauga si pastaile taiate si borsul, care a fiert in alt vas. Cand clocoteste, se potriveste la gust, apoi se pune orezul si se da drumul usor la cate un ou; cand acestea se ridica la suprafata, se adauga leusteanul taiat marunt, dupa care se opreste focul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina vin ovaz
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1355 viz    0 com
1050 viz    0 com
905 viz    0 com
1156 viz    0 com
1372 viz    0 com
1797 viz    0 com
830 viz    0 com
1094 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018645 (s)