News Flash:

Ciorba de vitel II

3 August 2011
948 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vitel II
Ingrediente: 1 bucata rasol de vitel 1/2 kg carne macra de vitel 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 2 morcovi 1/4 telina 1 ceapa 2-3 cartofi 2-3 rosii o cana suc de rosii o mana de taietei bors leustean verde sare piper Mod de preparare: Carnea macra se taie cubulete, apoi se spala atat cubuletele, cat si rasolul. Se lasa la scurs si apoi se pune toata carnea intr-o oala. Se acopera carnea cu apa, se sareaza si se da la foc. Se lasa sa dea cateva clocote, se spumeaza si apoi se arunca apa. Se spala carnea,  dupa care se pune din nou in oala, se adauga sare si se lasa la fiert, acoperind oala cu un capac, timp de o ora. In acest timp se curata legumele (ardeiul gras, morcovul, telina, ceapa), se spala si se toaca fiaecare. Se adauga apoi in oala. Cand este pe jumatate fiert se pun si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete. Se mai lasa circa 10 minute la fiert, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si sucul de rosii. Se potriveste de sare si piper si se lasa sa dea cateva clocote. Separat se fierbe borsul, dupa care se toarna in oala cu ciorba impreuna cu leusteanul taiat marunt. Se mai lasam sa dea cateva clocote, apoi se ia oala de pe foc si se adauga taieteii fierti separa . sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie; http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei gras smantana lichida branza almette fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1022 viz    0 com
1026 viz    0 com
995 viz    0 com
1347 viz    0 com
1639 viz    0 com
3583 viz    0 com
1158 viz    0 com
1008 viz    0 com
1021 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022809 (s)