News Flash:

Ciorba de vitel cu tarhon

4 Mai 2011
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vitel cu tarhon
Ingrediente: os cu maduva de vita 1kg pulpa macra de vitel 1kg ceapa 200 g patrunjel radacina 100 g morcov 200 g telina 150 g cartofi rosii 200 g zeama de lamaie 100ml ulei 50ml tarhon verde 2 legaturi, 60 g leustean 1 legatura patrunjel verde 1 legatura sare 40 g Preparare: Oasele sparte si carnea intreaga se spala, se oparesc intr-un litru de apa, dupa care se pun la fiert cu 3,5 litri de apa cu un praf de sare, timp de 1 ora si jumatate. Se spumeaza de cite ori este nevoie, se strecoara in alta oala ca sa nu ramina oscioare si se continua fierberea cu carnea ramasa. Se adauga ceapa tocata marunt, legumele se curata, se spala, se taie cubulete mici, se calesc in ulei 5 min, se adauga in oala cartofi cubulete se mai fierb 20 min, se adauga tarhonul curatat, spalat, oparit si tocat marunt, zeama de lamaie. Galbenusurile de ou se amesteca intr-un bol impreuna cu smantana, se subtiaza cu zeama din ciorba, amestecind. Oala se ia de pe foc si se adauga compozitia de smantana cu ou, se amesteca si se serveste cu verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2261 viz    0 com
6560 viz    0 com
1157 viz    0 com
1076 viz    0 com
3119 viz    0 com
1181 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019641 (s)