News Flash:

Ciorba de vitel a la grec

24 August 2011
3267 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vitel a la grec
Ingrediente: 2 felii de carne de vitel 2 cartofi ½ telina 1 ceapa 2 morcovi 1 ceasca de smantana 1 ou zeama de la o lamaie 1 mana de taitei apa plata sare Mod de preparare: Carnea de vitel se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare. Separat, se taie legumele cubulete, mai putin ceapa care se toaca marunt. Se pun la fiert. Cand carnea este aproape fiarta, se pune peste legume, se adauga taiteii si zeama de lamaie si se mai dau intr-un clocot. Dupa ce stingi focul si se raceste putin ciorba, amesteca intr-o cana oul cu 2 linguri de zeama de lamaie si toarna peste ciorbita. Ciorbita se serveste si cu smantana proaspata pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cimbrisor uscat cartofi telina smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1454 viz    0 com
1102 viz    0 com
1022 viz    0 com
1152 viz    0 com
1056 viz    0 com
970 viz    0 com
1083 viz    0 com
828 viz    0 com
1109 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013443 (s)