News Flash:

Ciorba de vitel a la grec

24 August 2011
3378 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vitel a la grec
Ingrediente: 2 felii de carne de vitel 2 cartofi ½ telina 1 ceapa 2 morcovi 1 ceasca de smantana 1 ou zeama de la o lamaie 1 mana de taitei apa plata sare Mod de preparare: Carnea de vitel se taie cubulete si se pune la fiert in apa cu sare. Separat, se taie legumele cubulete, mai putin ceapa care se toaca marunt. Se pun la fiert. Cand carnea este aproape fiarta, se pune peste legume, se adauga taiteii si zeama de lamaie si se mai dau intr-un clocot. Dupa ce stingi focul si se raceste putin ciorba, amesteca intr-o cana oul cu 2 linguri de zeama de lamaie si toarna peste ciorbita. Ciorbita se serveste si cu smantana proaspata pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cimbrisor uscat cartofi telina smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1481 viz    0 com
1136 viz    0 com
1058 viz    0 com
1178 viz    0 com
1136 viz    0 com
1002 viz    0 com
1115 viz    0 com
856 viz    0 com
1144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019928 (s)