News Flash:

Ciorba de vitel

30 Iunie 2011
2561 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vitel
Ingrediente: 1/2 kg carne de vitel 2-3 oase 2 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa 1 radacina de patrunjel l/2 telina 1 ceasca de orez 2 oua sare de lamaie zeama de lamaie verdeata sare 2 1/2 l apa Mod de preparare: Se spala oasele, se sparg si se fierb 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit de mari si se introduce in zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in cateva clocote, se ridica spuma, apoi se adauga ceapa tocata marunt si zarzavatul curatat, spalat si taiat foarte subtire. Se lasa sa fiarba la foc domol 1/2-1 ora, in vasul acoperit cu un capac. Cand carnea este fiarta, se adauga si orezul, fiert separat si limpezit cu apa rece. Se drege ciorba cu ou si se adauga zeama sau sarea de lamaie dizolvata in putina apa. Se potriveste dupa gust, adaugand si restul de sare si acreala, daca mai este necesar. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cimbrisor uscat morcovi sos barbeque garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

927 viz    0 com
1207 viz    0 com
1277 viz    0 com
1295 viz    0 com
1266 viz    0 com
1258 viz    0 com
988 viz    0 com
829 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1468 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013571 (s)