News Flash:

Ciorba de varza cu afumatura

6 Mai 2011
1992 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de varza cu afumatura
Ingrediente: o varza potrivita o ceapa un morcov un ardei rosu o legatura de marar patrunjel verde sare piper boia ulei o legatura de secretul gustului o pulpa de pui afumata Mod de preparare: Se curata ceapa, morcovul, ardeiul se spala, apoi se toaca marunt ceapa si ardeiul, iar morcovul l-am dat prin razatoarea mare. Intr-o oala punem putin ulei unde adaugam ceapa, morcovul, si ardeiul peste care punem putina boia si lasam sa se incalzeasca putin in ulei. Intre timp taiem varza in feli subtiri, care apoi o punem peste legume, adaugam apa fierbinte care am fiert-o intr-o alta oala. Punem legatura de secretul gustului, putin piper, jumatate din marar si lasam sa fiarba. Cand e aproape gata ciorba adaugam pulpa de pui afumata taiata in bucati, restul de marar sare si piper dupa gust. Mai dam intr-un clocot apoi stingem focul si adaugam patrunjelul verde. Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina cartofi umpluti parmigiano
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2627 viz    0 com
2021 viz    0 com
2217 viz    0 com
1184 viz    0 com
1028 viz    0 com
2398 viz    0 com
1181 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 26 queries | Mysql time :0.018306 (s)