News Flash:

Ciorba de varza alba

29 Iunie 2011
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de varza alba
Ingrediente: 300 - 400 g carne osoasa de rata, gasca, porc 1 morcov 1 patrunjel 200 g telina 1 ceapa mijlocie 1 varza mica (1/2 kg) 1 ardei 1 rosie 1/4 l bors sau zeama de la muraturi marar Mod de preparare: Carnea se pune la fiert cu 3 l apa rece si putina sare. Zarzavatul ras prin razatoarea mare se caleste 2 minute impreuna cu ceapa in 2 linguri de untdelemn, apoi se pune la supa. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga varza taiata ca fideaua si ardeiul gras taiat felii. Dupa ce au fiert toate, se pune rosia taiata felii si se acreste dupa gust. Se pune sare si se mai fierbe cateva clocote. Se adauga si putin cimbru si marar. sursa articol: http://www.util21.ro sursa fotografie: http://www.retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

burta fasole ceapa mirin marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1364 viz    0 com
1408 viz    0 com
1461 viz    0 com
1426 viz    0 com
1362 viz    0 com
1059 viz    0 com
914 viz    0 com
1170 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2015 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017214 (s)