News Flash:

Ciorba de varza acra

12 Aprilie 2011
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de varza acra
Ingrediente necesare: 400 g de varza acra 2 morcovi 1 radacina de patrunjel 1 ceapa marar verde zeama de varza vegeta pasta de tomate 1-2 catei de usturoi piper ulei Mod de preparare: Varza acra se spala de mai multe ori, pentru a nu mai fi atat de acra. Morcovii se curata si se taie rondele. Apoi se calesc in putin ulei. Se adauga dupa aceea si varza spalata. Se completeaza si cu cantitatea de apa necesara. Se pune si radacina de patrunjel, taiata rondele. Se adauga si ceapa. Se pun vegeta si piper dupa gust. Apoi se adauga usturoiul. Se lasa totul sa fiarba bine. Cand toate ingredientele s-au fiert, se adauga zeama de varza, dupa gust. Se pune si pasta de tomate. Iar la final se adauga mararul verde tocat marunt. Se serveste cu crutoane.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4760 viz    0 com
4541 viz    0 com
1616 viz    0 com
1279 viz    0 com
2548 viz    0 com
1894 viz    0 com
1893 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014013 (s)