News Flash:

Ciorba de varza

6 Iulie 2011
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de varza
Ingrediente: 1 varza mica 1 ceapa mare o buc. de slanina 500 ml lapte batut 3 oua 1 lg. boia dulce 2 ling. faina sau amidon alimentar 1 ling. otet sare piper cimbru marar Mod de preparare: Varza se taie fideluta. Slanina bucatele marunte, ceapa la fel, dupa care se amesteca si se mai toaca impreuna. Se pune slanina cu ceapa intr-o oala, pe foc mic, si se calesc pana capata o culoare maronie. Se adauga boiaua si repede varza, amestecand bine. Cand s-a inmuiat putin varza, se pune apa fierbinte, sare, piper, putin cimbru si se lasa sa fiarba pana e varza moale. Albusurile se bat putin cu sare si se toarna in ciorba, amestecand pe firul lor asa incat obtinem un fel de zdrente. Galbenusurile se freaca bine cu 1 ling. de otet, cu doua de faina, se incorporeaza laptele batut, se pun cateva polonice de ciorba peste dresatura si se adauga in fir subtire in ciorba, amestecand continuu. Se mai lasa la fiert cateva minute. Se pune sare si piper daca mai trebuie, cimbru si marar. Se serveste cu ardei iuti. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti stevie sampanie piccolo salam victoria
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1003 viz    0 com
1236 viz    0 com
1092 viz    0 com
1013 viz    0 com
1224 viz    0 com
1017 viz    0 com
956 viz    0 com
1212 viz    0 com
1197 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.009777 (s)