News Flash:

Ciorba de varza

6 Iulie 2011
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de varza
Ingrediente: 1 varza mica 1 ceapa mare o buc. de slanina 500 ml lapte batut 3 oua 1 lg. boia dulce 2 ling. faina sau amidon alimentar 1 ling. otet sare piper cimbru marar Mod de preparare: Varza se taie fideluta. Slanina bucatele marunte, ceapa la fel, dupa care se amesteca si se mai toaca impreuna. Se pune slanina cu ceapa intr-o oala, pe foc mic, si se calesc pana capata o culoare maronie. Se adauga boiaua si repede varza, amestecand bine. Cand s-a inmuiat putin varza, se pune apa fierbinte, sare, piper, putin cimbru si se lasa sa fiarba pana e varza moale. Albusurile se bat putin cu sare si se toarna in ciorba, amestecand pe firul lor asa incat obtinem un fel de zdrente. Galbenusurile se freaca bine cu 1 ling. de otet, cu doua de faina, se incorporeaza laptele batut, se pun cateva polonice de ciorba peste dresatura si se adauga in fir subtire in ciorba, amestecand continuu. Se mai lasa la fiert cateva minute. Se pune sare si piper daca mai trebuie, cimbru si marar. Se serveste cu ardei iuti. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti stevie sampanie piccolo salam victoria
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

963 viz    0 com
1191 viz    0 com
1041 viz    0 com
975 viz    0 com
1189 viz    0 com
978 viz    0 com
917 viz    0 com
1168 viz    0 com
1138 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019348 (s)