News Flash:

Ciorba de vara

18 August 2011
826 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vara
Ingrediente: 3 cepe verzi 3 frunze de telina 3 ardei 4-5 rosii 4 morcovi 3 radacini de patrunjel 300 g de fasole verde 500 g de cartofi noi sare Mod de preparare: Se spala legume si se curata de coaja. Cartofii se taie cuburi, morcovii si patrunjelul rondele, ceapa ineluse. Telina se taie marunt, ardeii cubulete, iar fasolea verde se rupe bucatele. Intr-o oala, se pun la fiert ceapa, ardeii, morcovii, telina si patrunjelul radacini. Cand da in clocot se adauga fasolea verde si se lasa iarasi pana da in clocot si apoi se pun cartofii. Dupa vreo 5 minute se adauga rosiile taiate bucatele. Se mai lasa la fiert vreo 10-15 minute. Se potriveste de sare si se serveste cu patrunjel verde tocat si smantana. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene sos barbeque fasole verde morcovi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1187 viz    0 com
1481 viz    0 com
1110 viz    0 com
1273 viz    0 com
1021 viz    0 com
1172 viz    0 com
1255 viz    0 com
888 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019618 (s)