News Flash:

Ciorba de vacuta III

31 August 2011
851 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vacuta III
Ingrediente: 500 g carne de vita 1 morcov 1 ceapa mare 1/2 telina 1 ardei capia 1 cartof mare 1 l bors pasta de tomate leustean proaspat sare piper ulei Mod de preparare: Carnea taiata bucatele se pun la fiert in apa rece. Cand e pe jumatate fiarta, se adauga legumele, in afara de cartofi, taiate cubulete. Se lasa sa fiarba impreuna. Dupa 15 minute, se adauga si cubuletele de cartof. Cand totul a fiert bine, se pun borsul clocotit, pasta de tomate, sare si piper. Se mai da un clocot si se da oala deoparte de pe foc. Se adauga leusteanul tocat marunt. Se poate servi cu smantana. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nucsoara fasole telina ardei umpluti vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019626 (s)