News Flash:

Ciorba de vacuta II

10 Iunie 2011
920 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vacuta II1
Ingrediente: 1 os de vita cu carne 300 g cartofi 1 ceapa mare 500 g zarzavat de supa (morcovi, patrunjel, pastarnac) 1 telina mica cu tulpina 100 g fasole verde 100 g varza alba 1 lingura pasta de rosii 1 litru bors 1 legatura patrunjel 1 legatura leustean sare piper Mod de preparare: Se spala foarte bine osul de aschii, se pune la fiert osul taiat in 2-3 bucati in apa cu sare cat sa-l acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma, care se inlatura, se adauga cam o jumatate de lingurita de sare si se pune la fiert la foc foarte mare 1 ora. Oala se acopera cu un capac si se verifica din cand in cand, daca are suficienta apa sa fiarba. Se spala, se curata si se taie legumele dupa preferinta (cubulete, rondele etc.). Se da focul la mediu si se adauga legumele taiate. Dupa 20 minute se verifica daca au fiert legumele, se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute. Se pune pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba alte 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul tocat si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta si se potriveste de sare si piper. Se serveste calda, ornata cu patrunjel verde tocat, alaturi de ardei iuti in otet. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi sos worcestershire vin
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1278 viz    0 com
1431 viz    0 com
1167 viz    0 com
8032 viz    0 com
1010 viz    0 com
925 viz    0 com
1096 viz    0 com
910 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013667 (s)