News Flash:

Ciorba de vacuta cu tarhon

20 Mai 2011
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de vacuta cu tarhon
Ingrediente: 600 gr carne de vita 300 gr morcovi 200 gr telina 300 gr cartofi 100 gr ardei gras 160 gr rosii bucatele cu suc (conserva CIRIO) o ceapa mica o legatura de patrunjel 3-4 linguri de tarhon tocat 2 cubulete cu gust de vita o lingurita de legume deshidratate cimbru sare Mod de preparare: Carnea o speli si o tai bucatele mici, o pui la fiert cam o ora si jumatate. Primele minute indepartezi spuma, pana ramane limpede zeama. Alaturi, mai fierbi niste apa si suplimentezi in oala mare, pe masura ce zeama in care fierbe carnea scade. Telina, morcovii [i ceapa le tai marunt. Cartofii si ardeiul - cubulete. Cand a mai ramas jumatate de ora din timpul total de fierbere, adaugi morcovii, telina, ceapa. Dupa inca vreo zece minute, adaugi ardeiul, cartofii, rosiile decojite, cubuletele cu gust de vita, legumele deshidratate, condimentezi. Cu 5 minute inainte de a stinge focul, pui tarhonul tocat, cimbrul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume deshidratate ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5553 viz    0 com
1291 viz    0 com
2829 viz    0 com
1205 viz    0 com
1149 viz    0 com
1656 viz    0 com
1404 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013039 (s)