News Flash:

Ciorba de vacuta cu tarhon

20 Mai 2011
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vacuta cu tarhon
Ingrediente: 600 gr carne de vita 300 gr morcovi 200 gr telina 300 gr cartofi 100 gr ardei gras 160 gr rosii bucatele cu suc (conserva CIRIO) o ceapa mica o legatura de patrunjel 3-4 linguri de tarhon tocat 2 cubulete cu gust de vita o lingurita de legume deshidratate cimbru sare Mod de preparare: Carnea o speli si o tai bucatele mici, o pui la fiert cam o ora si jumatate. Primele minute indepartezi spuma, pana ramane limpede zeama. Alaturi, mai fierbi niste apa si suplimentezi in oala mare, pe masura ce zeama in care fierbe carnea scade. Telina, morcovii [i ceapa le tai marunt. Cartofii si ardeiul - cubulete. Cand a mai ramas jumatate de ora din timpul total de fierbere, adaugi morcovii, telina, ceapa. Dupa inca vreo zece minute, adaugi ardeiul, cartofii, rosiile decojite, cubuletele cu gust de vita, legumele deshidratate, condimentezi. Cu 5 minute inainte de a stinge focul, pui tarhonul tocat, cimbrul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legume deshidratate ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5370 viz    0 com
1214 viz    0 com
2731 viz    0 com
1147 viz    0 com
1082 viz    0 com
1553 viz    0 com
1250 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021112 (s)