News Flash:

Ciorba de vacuta cu rasol

15 Iunie 2011
3999 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vacuta cu rasol
Ingrediente: 1 kg rasol de vita 2 buc. morcovi 1 buc. telina micuta 1 buc. ardei gras 1 buc. radacina patrunjel (albitura) 1-2 buc. rosii 1 buc. cartofi 1 buc. ceapa bors sare piper leustean Mod de preparare: Carnea de vita se taie in cubulete. Pe os poate fi lasata o cantitate mai mare de carne, deoarece carnea de pe os se fierbe mai repede. Se pune intr-o oala cu 2 l de apa si se lasa pe foc mediu aproximativ 50 de minute (carne de vacuta se fierbe foarte greu). Se curata zarzavaturile, telina, albitura, ceapa si ardeiul gras se maruntesc la robot, cartofii se taie cubulete si morcovii rondele. Se adauga toate in ciorba si se lasa sa fiarba.  Cand legumele sunt fierte, se adauga rosiile curatate de pielita (se oparesc 3-4 minute in apa clocotita, dupa care se tin in apa rece sa se raceasca si se indeparteaza foarte usor pielita) si maruntite. In loc de rosii se poate folosi bulion sau o lingura de sos de tomate. Cand au fiert si rosiile, se potriveste de sare, piper si de bors (este indicat ca borsul sa fie dat in fiert intr-un ibric, separat). Se mai lasa pret de 2-3 clocote, dupa care se adauga leusteanul maruntit si se pune capacul. Se serveste calda, cu ardei iute. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi cartofi telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

992 viz    0 com
1972 viz    0 com
2415 viz    0 com
1245 viz    0 com
1707 viz    0 com
2311 viz    0 com
935 viz    0 com
1296 viz    0 com
1444 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1773 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013099 (s)