News Flash:

Ciorba de vacuta

4 Aprilie 2011
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de vacuta
Ingrediente: - 3l apa - jumatate de kg carne de vita - jumate de kg cartofi - 100 ml ulei - 100 g morcovi - 100 g albitura - 100 g mazare fiarta - 100 g telina - 100 g ceapa - 100 g ardei gras - 100 g varza alba - 200 g rosii - 50 g bulion - 50 g leustean - 100 g fasole verde fiarta - un pliculet cu sare de lamaie - sare Mod de preparare: Taiati si spalati carnea, puneti-o la fiert in apa cu sare; indepartati spuma din cand in cand si adaugati o ceapa tocata marunt. Taiati zarzavaturile spalate si curatate si caliti-le in ulei cu adaos de apa. Cand carnea este aproape fiarta adaugati zarzavaturile. Spre sfarsit adaugati mazarea si fasolea verde scurse de zeama si bulionul. Dupa aproximativ 10 min. de fiert, sarati dupa gust, adaugati sarea de lamaie si putina verdeata tocata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3090 viz    0 com
4120 viz    0 com
1828 viz    0 com
1407 viz    0 com
1901 viz    0 com
1350 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1715 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019011 (s)