News Flash:

Ciorba de vacuta

4 Aprilie 2011
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de vacuta
Ingrediente: - 3l apa - jumatate de kg carne de vita - jumate de kg cartofi - 100 ml ulei - 100 g morcovi - 100 g albitura - 100 g mazare fiarta - 100 g telina - 100 g ceapa - 100 g ardei gras - 100 g varza alba - 200 g rosii - 50 g bulion - 50 g leustean - 100 g fasole verde fiarta - un pliculet cu sare de lamaie - sare Mod de preparare: Taiati si spalati carnea, puneti-o la fiert in apa cu sare; indepartati spuma din cand in cand si adaugati o ceapa tocata marunt. Taiati zarzavaturile spalate si curatate si caliti-le in ulei cu adaos de apa. Cand carnea este aproape fiarta adaugati zarzavaturile. Spre sfarsit adaugati mazarea si fasolea verde scurse de zeama si bulionul. Dupa aproximativ 10 min. de fiert, sarati dupa gust, adaugati sarea de lamaie si putina verdeata tocata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3302 viz    0 com
4260 viz    0 com
1894 viz    0 com
1501 viz    0 com
2006 viz    0 com
1434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013233 (s)