News Flash:

Ciorba de vacuta

11 Iulie 2013
1415 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 500 g carne de vitel cu os
4 fire ceapa verde
2 morcovi medii
1 telina mica
2 linguri orez
cca 250 ml otet de la gogosari
300 g smantana
sare
leustean

Mod de preparare:

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura sare, spumand de cate ori este cazul.  Cand carnea nu si-a mai lasat spuma deloc, am pus legumele tocate marunt si am lasat sa fiarba vre-o 30 minute. Am adaugat orezul si otetul, lasand la fiert inca vre-o 15 minute.  Dupa acest timp, am dat focul mic, iar cu polonicul am luat zeama din ciorba si am pus in castronul cu smantana, omogenizand bine. Cand amestecul de smantana a ajuns la temperature ciorbei, am turnat totul in oala. Am potrivit de sare si otet, apoi am adaugat la ciorba tijele de leustean (fara a-l toca). Am oprit focul si am acoperit cu cu capac.
Am servit ciorbita fierbinte, cu ardei iute si painica proaspata.

Ciorba de vacuta recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi medii orez leustean
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012824 (s)