News Flash:

Ciorba de spanac IV

19 Octombrie 2011
862 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de spanac IV
Ingrediente: 500 g spanac proaspat 2 linguri faina 500 g iaurt 2 leg ceapa verde 4 galbenusuri 1 lamaie 4-5 fire de menta 30 g unt piper sare Mod de preparare: Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in unt. Spanacul se curata, se spala si se toaca, dar nu prea marunt. Se adauga in oala in care se caleste ceapa. Se calesc impreuna cateva minute, dupa care se pun 3 l de apa calduta. Se lasa le fiert, la foc mic, cam 20 de minute. Intr-un castron, se amesteca galbenusurile cu faina, zeama de lamaie si iaurtul. Se omogenizeaza bine, dupa care se toarna in oala cu spanac. Se lasa sa mai fiarba 10-15 minute. La final, se pune menta tocata marunt si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac retete vegetariene faina mere galbenus unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022567 (s)