News Flash:

Ciorba de spanac III

10 Octombrie 2011
2055 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de spanac III
Ingrediente: 1 kg spanac o bucata slanina afumata 7-8 oua 5-6 catei de usturoi 3 linguri de faina patrunjel verde marar 2 l lapte piper sare Mod de preparare: Slanina se taie marunt si se pune in oala la calit, pana iese grasimea din ea si capata o culoare aurie. Se adauga spanacul, rupt in bucati mai mari, se amesteca putin pana se inmoaie, se pune o cana cu apa fierbinte, sare si se lasa sa fiarba 1 minut. Dupa aceea se pune tot laptele in care s-au adaugat 2 linguri de faina. Se lasa sa fiarba putin, se potriveste de sare si piper, se pun omleta taiata cubulete, usturoiul pisat ca pentru mujdei, iar cand se opreste focul, mararul. Omleta: Se amesteca o lingura de faina cu putin lapte, se bat bine ouale, cu 2 linguri de lapte, dupa care se adauga amestecul de lapte cu faina, se presara patrunjel verde si sare si piper dupa gust. Se coace pe ambele parti. Cand e gata, se taie cubulete. La servire, se pun otet si smantana, dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac oua usturoi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1121 viz    0 com
1129 viz    0 com
861 viz    0 com
1565 viz    0 com
1132 viz    0 com
1079 viz    0 com
4406 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2039 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021874 (s)