News Flash:

Ciorba de spanac II

23 August 2011
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de spanac II
Ingrediente: spanac ulei faina alba 3 catei de usturoi 3 l apa boia de ardei dulce vegeta piper smantana 2 oua Mod de preparare: Se pun intr-o oala 100 ml de ulei sa se incinga, se adauga 2 linguri de faina alba sa se caleasca, apoi usturoiul pisat. Se pune boia si se stinge cu apa rece. Se lasa sa dea un clocot si se adauga spanacul curatat si spalat in trei - patru ape. Dupa ce a fiert spanacul, se pune smantana amestecata cu cele 2 galbenusuri si albusuri se adauga in ciorba. Se pune vegeta si piper dupa gust. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene spanac usturoi smantana branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5295 viz    0 com
1408 viz    0 com
1254 viz    0 com
1058 viz    0 com
982 viz    0 com
4099 viz    0 com
1001 viz    0 com
1383 viz    0 com
1018 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023404 (s)