News Flash:

Ciorba de spanac II

23 August 2011
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de spanac II
Ingrediente: spanac ulei faina alba 3 catei de usturoi 3 l apa boia de ardei dulce vegeta piper smantana 2 oua Mod de preparare: Se pun intr-o oala 100 ml de ulei sa se incinga, se adauga 2 linguri de faina alba sa se caleasca, apoi usturoiul pisat. Se pune boia si se stinge cu apa rece. Se lasa sa dea un clocot si se adauga spanacul curatat si spalat in trei - patru ape. Dupa ce a fiert spanacul, se pune smantana amestecata cu cele 2 galbenusuri si albusuri se adauga in ciorba. Se pune vegeta si piper dupa gust. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene spanac usturoi smantana branza framantata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5060 viz    0 com
1363 viz    0 com
1187 viz    0 com
1001 viz    0 com
910 viz    0 com
4024 viz    0 com
955 viz    0 com
1320 viz    0 com
977 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023570 (s)