News Flash:

Ciorba de spanac

12 Iulie 2011
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de spanac
Ingrediente: 500 g spanac proaspat 1 legatura loboda rosie 2 legaturi ceapa verde 1 morcov 1 patrunjel 1/2 telina 1/2 l bors sau 2 lamai 2 oua 100 g costita sau kaizer afumat 1 lingura faina 1/2 legatura leustean 2-3 linguri ulei Mod de preparare: Se prajeste carnea afumata in ulei. Se adauga ceapa verde taiata, morcovul, patrunjelul si telina tocate cubulete mici, 1 lingura de faina. Dupa 2 minute se pune spanacul spalat in mai multe ape si taiat fidea, loboda, 1/2 lingurita sare si 1-2 l apa. Se lasa sa fiarba zarzavatul (cam 20 - 30 minute dupa ce incepe sa clocoteasca), dupa care se adauga borsul sau sucul de lamaie, se potriveste de sare si se mai lasa sa dea 2-3 clocote. Ciorba de spanac se drege cu 2 oua batute si se presara cu leustean tocat. La ouale batute se poate adauga si 100 ml de smantana - in acest caz se bat ouale, se adauga smantana si se dilueaza cu cateva linguri de zeama din borsul de spanac, apoi se pune mixtura in ciorba, amestecand. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac almette gulas varza murata vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1026 viz    0 com
1149 viz    0 com
1377 viz    0 com
1611 viz    0 com
1265 viz    0 com
1839 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018393 (s)