News Flash:

Ciorba de sorici

4 Mai 2011
2377 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ciorba de sorici
Ingrediente: 5 l apa 700 gr sorici 500 gr costita afumata o jumate de telina (potrivita) 3 morcovi o ceapa 5 catei de usturoi (cantitatea de usturoi se poate pune in functie de gustul fiecaruia) 2 galbenusuri 400 gr smantana sare si delikat se pun dupa gust patrunjel dupa gust Mod de preparare: Pentru inceput se pune costita la fiert, iar soriciul se curata bine de grasime, dupa care se taie fasii subtiri si se pune la fiert in alta oala. In timpul fierberii se ia spuma de la costita, cat si de la sorici. Ceapa se taie in patru si se adauga peste costita. Cand costita a fiert se scoate si se separa de pe os, adaugandu-se inapoi. Morcovul si telina se taie cubulete si se adauga langa costita. Soriciul cand este si el fiert se strecoara si se pune tot peste legume si costita. Urmatorul pas este adaugarea sarii si a delikatului, bineinteles dupa gust. Se lasa sa mai fiarba aproximativ 15 minute, dupa care se scoate ceapa si se adauga o compozitie alcatuita din: galbenusuri, usturoiul zdrobit si smantana. Atentie: compozitia se toarna incet amestecand cu grija. Ciorba obtinuta se mai sareaza daca este nevoie, dupa care se lasa aproximativ 10 minute si se serveste cu patrunjel pe deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

gaina costita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
2202 viz    0 com
6452 viz    0 com
1111 viz    0 com
1011 viz    0 com
3019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019881 (s)