News Flash:

Ciorba de somon cu ciuperci

21 Octombrie 2013
1673 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fileuri de somon
4 felii de bacon
1/3 ceasca de marar proaspat tocat
2 cepe tocate
3 cartofi medii
6 morcovi medii
100 g varza
250 g ciuperci albe
2 galbenusuri de ou
1 jumatate de cana de smantana de gatit
3 linguri de vin alb sec
sare
piper

Mod de preparare:

Prajeste putin baconul intr-o tigaie mare cu ulei incins, aproximativ 5 minute. Adauga peste el ceapa si jumatate din marar si mai lasa compozitia pe foc aproximativ 3 minute. Intr-o oala, pune la fiert cartofii, morcovii cu 4 cani de apa si sare, lasa-le sa fiarba la foc mic circa 6 minute, apoi adauga ciupercile si varza. Acopera oala si lasa legumele sa mai fiarba 6 minute.

Intre timp, amesteca galbenusurile cu smantana si vinul intr-un castron mic. Redu focul si adauga somonul si lasa ciorba sa fiarba 3 minute. Toarna usor si amestecul de ou si mai lasa compozitia pe foc 2 minute, pana cand se ingroasa putin. La final, asezoneaz-o cu sare si piper dupa gust.
Ciorba de somon cu legume se serveste calda, presarata cu marar proaspat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1269 viz    0 com
918 viz    0 com
1484 viz    0 com
1783 viz    0 com
2478 viz    0 com
1013 viz    0 com
1507 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1660 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013965 (s)