News Flash:

Ciorba de somon

1 August 2011
3602 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de somon
Ingrediente: 1 kg de bucati de somon proaspat 1 l si jumatate de bors zarzavat de ciorba (fasole verde noua, mazare noua, cartofi noi, telina, ardei gras, morcov, ceapa) 1 legatura de marar o legatura de patrunjel o legatura de leustean o cescuta de orez 250 gr rosii pasatta Cirio sare Mod de preparare: Se pune la fiert in apa zarzavatul spalat, curatat, tocat. Se adauga si orezul pe la jumatatea fierberii. Cand orezul si zarzavatul sunt aproape fierte, se pun pasatta de rosii, borsul, verdeata tocata numai patrunjelul, mararul si jumatate din leustean. Se potriveste gustul de sare si apoi se adauga si bucatile de peste. Inca 15 minute fara sa se amestece in ciorba si se opreste focul. Se pune restul de leustean si se lasa acoperit inca 5 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa instant vin delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1248 viz    0 com
1029 viz    0 com
1043 viz    0 com
1088 viz    0 com
1026 viz    0 com
979 viz    0 com
1146 viz    0 com
1117 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013101 (s)