News Flash:

Ciorba de somon

1 August 2011
3451 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de somon
Ingrediente: 1 kg de bucati de somon proaspat 1 l si jumatate de bors zarzavat de ciorba (fasole verde noua, mazare noua, cartofi noi, telina, ardei gras, morcov, ceapa) 1 legatura de marar o legatura de patrunjel o legatura de leustean o cescuta de orez 250 gr rosii pasatta Cirio sare Mod de preparare: Se pune la fiert in apa zarzavatul spalat, curatat, tocat. Se adauga si orezul pe la jumatatea fierberii. Cand orezul si zarzavatul sunt aproape fierte, se pun pasatta de rosii, borsul, verdeata tocata numai patrunjelul, mararul si jumatate din leustean. Se potriveste gustul de sare si apoi se adauga si bucatile de peste. Inca 15 minute fara sa se amestece in ciorba si se opreste focul. Se pune restul de leustean si se lasa acoperit inca 5 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa instant vin delikat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1071 viz    0 com
953 viz    0 com
964 viz    0 com
997 viz    0 com
952 viz    0 com
900 viz    0 com
1087 viz    0 com
1065 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022259 (s)