News Flash:

Ciorba de sfecla cu smantana

22 Iulie 2013
1540 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

 doua linguri de ulei de masline
 o ceapa medie, tocata
 doua cani de supa de vita
 un cartof mediu, decojit si taiat cubulete
 jumatate de lingurita de sare
 un sfert lingurita piper proaspat macinat
 o cana si jumatate de sfecla tocata
 doua lingurite de otet de vin rosu
 1/4 ceasca de smantana
 o lingura de hrean
 o lingura patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

Incinge uleiul de masline intr-o cratita mare la foc mediu, apoi caleste ceapa aproximativ 4 minute. Adauga peste ea supa, cartofii, piperul si sarea si lasa-le sa fiarba la foc mic circa 10 minute. Adauga apoi sfecla si otetul, acopera cratita si las-o pe foc inca 3-4 minute.
Ciorba de sfecla se serveste calda, cu un sos facut din smantana si hrean si decorata cu cateva frunze de patrunjel.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla tocata smantana hrean foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1467 viz    0 com
1723 viz    0 com
1620 viz    0 com
1417 viz    0 com
1043 viz    0 com
1248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020452 (s)