News Flash:

Ciorba de sfecla

29 Iunie 2011
1344 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de sfecla
Ingrediente: 1/2 kg sfecla rosie 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 1/4 l bors untdelemn leustean patrunjel 2 cartofi Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa se rad prin razatoarea mare si se inabusa in 3 linguri untdelemn, 2 minute. Se stinge cu 2 l apa si se fierbe 30 de minute. Apoi se adauga sfecla rosie curatata si rasa prin razatoarea mare si cartofii taiati cubulete. Cand toate sunt fierte, se acreste cu bors sau zeama de lamaie. Se adauga patrunjel si leustean. sursa articol: http://www.util21.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole tia maria patrunjel cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1391 viz    0 com
1447 viz    0 com
1409 viz    0 com
1355 viz    0 com
1050 viz    0 com
903 viz    0 com
1156 viz    0 com
1372 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1857 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020766 (s)