News Flash:

Ciorba de salau cu zeama de varza

15 Noiembrie 2011
2108 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de salau cu zeama de varza
Ingrediente: coada de  salau cap de salau 2 linguri orez 1 morcov o ceapa o radacina de pastarnac o radacina de patrunjel o radacina de telina mica o legatura de leustean 200-250 ml zeama de varza 3 -4 rosii sau 200 ml suc de rosii Mod de preparare: Se spala pestele si se da deoparte. Legumele se curata, se spala si se pun la fiert. Cand legumele sunt aproape fierte se pun rosiile sau sucul de rosii. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se pune zeama de varza. Cand a disparut spuma formata deasupra se pune si orezul, spalat in prealabil. Dupa ce a fiert orezul se adauga pestele si se mai lasa la fiert circa 8 min. Se stinge focul si se adauga leusteanul tocat. Se serveste cu ardei iute crud sau murat dupa preferinta. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene smantanac delikat fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

987 viz    0 com
847 viz    0 com
1416 viz    0 com
872 viz    0 com
1248 viz    0 com
1045 viz    0 com
1032 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023734 (s)