News Flash:

Ciorba de salata verde cu cartofi

19 Martie 2013
3580 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 salate medii sau o salata uriasa
2 oua
sunca naturala, fara conservanti si coloranti artificiali
o ceapa mare
morcov
telina
patrunjel
pastarnac
3 cartofi medii
ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:

Se caleste ceapa impreuna cu sunca taiata feliute, in ulei de masline. Se calesc impreuna pana cand devin aurii. Se adauga zarzavatul taiat cubulete mici si se lasa pana cand se patrund usor, fara ca ceapa ca prinda culoarea maronie. Peste acest amestec se toarna apa, cca 2 litri. Se lasa sa fiarba impreuna cu cartofii taiati cubulete si la final, dupa ce am oprit focul, se adauga salata taiata fasii lungi. Se adauga si ouale batute la furculita si se pune capacul. Se formeaza zdrente si apoi se mai adauga, dupa dorinta, patrunjel tocat si leustean, sare si piper. Cine doreste sa faca ciorba de salata ca in Moldova, trebuie sa foloseasca si bors umplut in casa. Borsul se fierbe in prealabil si apoi se adauga chiar inainte de ultimul clocot.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate medii salata uriasa oua sunca naturala ceapa mare morcov telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2209 viz    0 com
1914 viz    0 com
1393 viz    0 com
1547 viz    0 com
1618 viz    0 com
1691 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014326 (s)