News Flash:

Ciorba de salata verde

2 Mai 2011
3172 Vizualizari | 0 Comentarii
Ciorba de salata verde
Ingrediente: 2 salate verzi, simple sau crete 1 ceapa alba, mare 1 legatura ceapa verde 2 morcovi mari 4 rosii medii paste mici, dupa preferinte 1,2 l bors de casa 4 oua 150 gr costita afumata sau orice alta afumatura sare piper patrunjel Mod de preparare: Se taie in cubulete marunte atat ceapa alba, cat si morcovii, iar ceapa verde se toaca marunt, apoi toate se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Cand sunt aproape fierte se adauga pastele fainoase, iar dupa ce si acestea au fiert se adauga salata verde, taiata fasiute subtiri si borsul de casa. Se lasa maxim 10 minute la foc mic, apoi se adauga rosiile cubulete marunte, inca 5 minute pe foc. Se prepara o omleta rapida din oua si costita cubulete si se rupe in bucatele mici, care se adauga in ciorba, impreuna cu patrunjel tocat marunt. Se serveste fierbinte, cu smantana deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

almette carnaciori merguez gulas banane smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1205 viz    0 com
1658 viz    0 com
1420 viz    0 com
1649 viz    0 com
1185 viz    0 com
1307 viz    0 com
1663 viz    0 com
1296 viz    0 com
1201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020493 (s)